Mittwoch, 1. Mai 2013

Hyvää vappua!

Minä painan kohta ylioppilaslakin päähäni ja lähden viettämään vappua ystäväni parvekkeelle. Saksassa ei harrasteta valkolakkeja, joten tämä 1.5. on kiteytynyt päiväksi, jona minua on usein luultu mm. seiloriksi. Siitä huolimatta lyyralla koristettu samettilakki päähän ja menoksi! Matkakertomuksen ensimmäinen osa ja vastaukset pipopainoitteisiin kommentteihin seuraavat huomenna :)

7 Kommentare:

  1. Hyvää vappua!

    Matkakertomusta innolla odotetaan! Mekin vietimme eilen vappua parvekkeella, mutta makuupusseihin kääriytyneinä :) Tosin oli jo ilta ja sen vuoksi kylmä. Tänään on ollut suorastaan ensimmäinen kunnon kevätpäivä, joten hurautettiin pyörillä vapputorille syömään metrilakua ja jäätelöä, jipii! Kesä on kohta täällä!

    Sis

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. No nyt sitä matkakertomusta (osa yksi) on saatavilla! Kyllä minäkin päädyin ottamaan peiton kaveriksi parvekkeelle. Vapputori kuulostaa ihanalta, varsinkin tuo metrilaku!!!

      Löschen
    2. Mietin vappuna, voisiko painaa violetin tohtorinhatun päähän ja lähteä kaupungille. En kuitenkaan rohjennut. Aika vähän on otollisia tilanteita käyttää hattua, jota tosin muumimaailmassa käytetään kuin mitä tahansa hattua ikään.
      Mutta millä tohtorinhatun saisi pysymään päässä kovalla tuulella?

      Dr. T

      Löschen
  2. Onko Saksassa yo-tutkintoa vastaavalla jotain tunnusta, lakkia tai muuta?

    Ava

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Saksassa ei minun tietääkseni saa yo-tutkinnon puitteissa muuta kuin todistuksen käteen. Mutta täällähän on sitten koulutien alussa tuo koulutuutti eli ehkä se kompensoi tätä valkolakin puutetta... :)

      Löschen
    2. Joo tuutti kannattaisi säästää ja pistää todistuksenjakopäivänä päähän koulun loppumisen merkiksi. HIH

      Löschen
  3. Tuli mieleeni ihan sama jatkokäyttö tuutille kuin nimimekille HIH!

    Saksassahan ei ole edes tohtorihattuja, joten tietääkseni Dr. Gutwill on sekä hatuton että tuutiton, mutta onneksi sentään valkoinen seilorilakki palvelee vappuna.

    t. VE

    AntwortenLöschen

Kiva kun kommentoit!