Samstag, 21. September 2013

Kaupungit valot


Perjantai-iltana olimme kotikaupunkini kaduilla ulkoiluttamassa uutta kameraa ja itseämme. Hurjaa miten erilaisen tuntuman yökuvista saa, päiväsaikaan pienehkö kotikaupunkini on nimittäin söpö ja eläväinen. 











Kävelyn jälkeen olin vielä niin öisen kaupungin valojen lumoissa, että menin kameroineni parvekkeelle aikeenani ottaa vielä muutama kuva lisää. Hyvää öistä näkymää ei kuitenkaan ollut mihinkään suuntaan - paitsi sisälle!

Rakkaat lukijat, yöteemaan liittyen kysymys teille: ystäväni järjestää muutaman viikon päästä syntymäpäiväjuhlat, joitten teemana on "hahmoja yössä". Hän toivoo vieraitten tulevan naamiaisasuissa juhliin ja tähän mennessä ainoa ideani oli pukeutua pöllöksi. Myös Herra Hakkarainen olisi ollut kiva, mutta tämä mainio vuohi on valitettavasti lähes tuntematon täällä Saksassa. Mikä voisi olla muu hyvä naamiaisasu?

7 Kommentare:

  1. Hei aivan upeita kuvia! Taidetta ja tunnelmaa! Kamerasi on näköjään tosi hyvä. Oliko se sama kamera Valkovenäjän matkallakin? Josta muuten paluumatkatarinaa emme ole vielä saaneet lukea.

    Pöllö on loistava naamiaisasu yö-teemaan. Minulla ei tule mieleen muuta kuin yöpuku, mutta pöllö on parempi.

    AntwortenLöschen
  2. Hei aivan upeita kuvia! Taidetta ja tunnelmaa! Kamerasi on näköjään tosi hyvä. Oliko se sama kamera Valkovenäjän matkallakin? Josta muuten paluumatkatarinaa emme ole vielä saaneet lukea.

    Pöllö on loistava naamiaisasu yö-teemaan. Minulla ei tule mieleen muuta kuin yöpuku, mutta pöllö on parempi.

    AntwortenLöschen
  3. Vautsi, miten hienoja kuvia! Itse olen myös aina ihastellut kaupunkien öisiä näkymiä - jotenkin niissä jää myös omille mielikuville paljon tilaa kun ei ole päivänvalokuvien paljoja, tarkkoja yksityiskohtia kuvissa.
    Hm, öisiä hahmoja? Pöllöhän on oiva idea. Itselleni tuli mieleen ihan miettimättä öinen ritari: BATMAN.

    Dr. T

    AntwortenLöschen
  4. Hienoja kuvia! Kaupunki näyttää mystisen jännittävältä. Ja hauska kuva parvekkeelta kotiin. :) Yön hahmo voisi olla myös tähti tai kuu tai nukkumatti.

    Sis

    AntwortenLöschen
  5. Paavalinkukka: Kiitos! Ei ole sama kamera, Valko-Venäjällä minulla oli vanha pieni digikamera mukana, koska en halunnut paljon kantamuksia. Tähän uuteen kameraan kuuluu vielä kaksi objektiivia + laukku, eli se vie huomattavasti enemmän tilaa. Paluumatkan lupaan tulevan tällä viikolla tänne blogiin, yleisön pyynnöstä! Yöpuku olisi ainakin helppo asu, ei tarvitsisi ostaa mitään uutta.

    Dr.T: Kits! Ja tuo muuten on hyvä havainto, se on juuri tuo yksityiskohtien puuttuminen mikä on iso ero päivävalokuviin. Huomaa, että siellä puhuu puoliammattilainen! Batmaniä ehdotan kavaljeerini S:n asuksi, hyvä idea!

    Sis: Kits kits! Juu, tämä parveke oli hauska uusi perspektiivi olohuoneeseen. Samalla muuten huomasin, että mitä meiltä näkyyin sitten ulos pimeällä kun on sisällä valot päällä... mutta ei nyt sentään haitaksi asti että pitäisi verhoja ruveta vaihtamaan. Nukkumatti (siis sellainen partaveikko kuin Pikku Kakkosessa) on myös varteenotettava vaihtoehto.

    AntwortenLöschen
  6. Jännää miten kuvista pystyy "haistamaan", että on syksy tulossa. Kuvat ovat jotenkin erilaisian kun kesällä.

    Ava

    AntwortenLöschen
  7. Ava: Siellä täällä näkyy syksyisiä lehtiä maassa, mutta syksy on minustakin ei vain kuvissa vaan ihan livenäkin sellaista aikaa vuodessa, mikä tuntuu ilmassa. Syksyä ilmassa, se on sellainen tietty kirpeys tai metsäinen raikkaus.

    AntwortenLöschen

Kiva kun kommentoit!