Donnerstag, 24. April 2014

Puhelimen älyn voimin

... toivotan teidät, rakkaat lukijani, taas tervetulleeksi Dr. Gutwillin blogin pariin! Tavoitteenani on edelleen säännöllinen blogin päivitys, mutta tällä hetkellä olen vielä pahemman luokan pop up -blogisti. Ajattelin käyttää uudehkona älypuhelimen omistajana  viksuluurin todella kätevää ominaisuutta hyväksi ja ladata tämän päivän postaukseen kokoelman kuvia blogihiljaisuuden ajalta. Kaikki kuvat ovat tallentuneet blogiin liittymättä sieltä täältä viime kuukausien aikana kun olen lähettänyt kuvaviestejä eri tahoille.

Vihdoinkin täällä aurinkoa, vaikka ilma onkin vielä kylmä. Olemme pyöräilleet aika paljon ja etsineet geokätköjä - uusi harrastus! Siitä teen vielä oman postauksensa.

Oloilua. Olutta. Limsatölkki. Paukkumaissipussi. Herr Gutwillin koivet.

Minulla oli keilaamassa lyhyt beginner's luck ennen kuin pistetili hyytyi. Herr Gutwill taas teki kaadon toisensa jälkeen ja oli suorituksestaan niin iloinen että pisti päänsä mustaan laatikkoon. Olimme Herr Gutwillin 9-vuotiaan kummitytön ja hänen vanhempiensa kanssa keilaamassa.

Kaakku ja kahvi. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni työtön, kahden viikon ajan. Työttömän päivään mahtui mm. kahvilla käynti.

Ja uusin töihin lähdettiin uusissa vaatteissa. Tämän kuvan lähetin ystäväni puhelimeen, hän vastasi "noi voisivat olla minunkin vaateostokseni!"

Kevään tulon myötä moottoripyöräilykausi on avattu ensimmäisellä ajoretkellä. Tämä kypärä on ehkä maailman rumin kypärä, mutta myös ainoa joka sopi minun päähäni aiheuttamatta päänsärkyä. Päänsärky jää siis niille, jotka ovat kypärän ulkopuolella ja katselevat kuosia. Sisäpuolella taas on hyvät oltavat!

Ystäväni syntymäpäiväksi askarteli eräs taiteellisesti lahjakas ystäväni hänelle synttärikortiksi monsterikollaasin, joka oli koottu kaikista yhteislahjaan osallistuneista, sillä annoimme lahjaksi rahaa uuteen kameraan. Minun tehtäväni oli olla monsterin vasen käsi, tämä kuva lähti siis puhelimen välityksellä korttitaiteilijalle.

Eräänä iltapäivänä tämä kuva lähti kaupungilta luottomakutuomarini puhelimeen kysymyksen kera: "Sopisiko tämä laukku psykologille?" En päätynyt ostamaan tätä laukkua. Vaikka väri on ihana, sen kanto-ominaisuuksissa oli vielä parantamisen varaa.

Pääsiäiseksi kasvatimme emme rairuohoa vaan ituja leivänpäälle.


5 Kommentare:

  1. Hei hurraa, tohtori Hyvätoivo on vihdoin katkaissut pitkän hiljaisuuden, joten me lukijat olemme iloisia! Kivoja kuvia matkan varrelta. Saitte idut siis elämään, maistuivatko ne hyviltä?
    Geokätköilystä olisi mukava kuulla lisää ja punaisen ja vihreän värin lisäksi on olemassa vielä sininen ja keltainenkin, joiden olemukseen voisi syventyä.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Kiitos kommentista, miten kiva että täällä heti Paavalinkukka noteerasi uuden postauksen näin pitkän tauon jälkeen! Idut elävät ja voivat hyvin, ovat toistaiseksi säästyneet sadonkorjuulta. En raaski saksia koska he ovat niin söpöjä keittiön ikkunalla. Ei ehkä ituviljelmän perimmäisin tarkoitus... :) kiitos postaustoivomuksista, niitä varmasti tullaan kuulemaan! P.s. myös helmikuun kommentteihin on nyt vastattu pienehköllä viiveellä.

      Löschen
  2. Jee, dr Gutwillin postauksia olen toivonut saavani taas lukea! Hauskoja kuvia! Ja siis voi kääk sitä moottoripyöräkypärää!!! Mutta hyvä että päänsärky tosiaan jää kypärän ulkopuolisille. Voisko siihen pääkallokuvan paikalle lätkäistä jonkin tarran? Vai tekeekö pääkallo kypärästä entistä motoristi-uskottavamman?

    Sis

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Jee ja siellä jälleen vakkarilukijani :) siis toi kypärä on niin ruma että alan jo sisäisesti sääliä sitä. Sama malli olisi ollut tosin myös mustana, mutta hintaeroa oli 99 e. Koska se kuitenkin vain vilahtaa ohi ajettaessa ja muuten on kaapissa piilossa (keittiön pöytä oli siis hetkellinen kuvauspaikka, ei säilytyspaikka;) niin en viitsinyt maksaa satasta lisää. Tarra ei ole vaihtoehto koska kypärä on sellaisenaan turvatestattu ja siihen sen kestävyyteen voi vaikuttaa vaikka mikä, esim. liimat. Eli tuommoisella mennään, katu-uskottavuutta ei tosiaan puutu ;)

      Löschen
  3. Hyvää päivää arvon blogisti Dr. Gutwill. Olen lukijana ollut jo turhan pitkään tauolla mutta nyt lukuhiljaisuus katkeaa ja luen kerralla kaikki bloggaukset. Tämä viksupuhelinblogi on ensimmäinen lukusarjassani. Kivat kuvat siitä, mitä blogihilojaisuuden aikana on tapahtunut.

    Dr. T

    AntwortenLöschen

Kiva kun kommentoit!